VÅRA TJÄNSTER

  • Rörinstallation
  • Värmesystem
  • Värmepumpservice/CTC-partner
  • Gasolspis
  • Kyl- & Frysanläggningar
  • Vattenfilter & Vattenreningssystem
  • Övrig Service, Reparation & Försäljning

Värme, Vatten & Avlopp

Vi hjälper till med alla former av rörinstallationer. Både vid renovering, tillbyggnad och nyproduktion av allt från enstaka rum i mindre villor till större fastigheter. Vi dimensionerar och installerar golvvärme, radiatorer samt fläktkonvektorer. Installerar vatten- och avlopp till helt nya husgrunder eller kompletterar och-/eller ersätter ett redan befintligt system och monterar slutligen VVS-produkterna för ett komplett badrum, tvättstuga eller kök mm.  

Värmepump, Elpanna, Fjärrvärme & Pellets-/Oljebrännare

Vi hjälper dig hela vägen från dimensionering till installation och service med din värmeanläggning. Ett nytt systems behov och utformning varierar alltid beroende på fastighetens förutsättningar och dina krav, därför vill vi alltid komma ut och titta på arbetet innan vi lämnar ett pris och för att vi ska hitta den bästa lösningen.

Vi installerar alla typer av värmepumpar:
– Luft/Luftvärmepump
– Luft/Vattenvärmepump
– Bergvärmepump
– Jordvärmepump
– Grundvattenvärmepump
– Frånluftsvärmepump
– Till- och Frånluftsvärmepump

Vi utför service och reparationer på alla typer av värmepumpar, oavsett fabrikat. Men vi är auktoriserade CTC Partners och därför specialiserade på deras produkter.

Vi hjälper dig att dra och installera gasolledningar från tub till förbränningskälla.

Dimensionerar och utför installationer av kyl- och frysutrymmen. Exempelvis för en mindre matkällare eller till ett större, och mer avancerat kallutrymme.

System för hushåll, lantbruk och industri där vattnet inte är tjänligt. Vi hjälper dig genom hela processen – från provtagning till installation och service.

Vi utför service och reparation för alla typer av VVS-installationer. Vi säljer även allt inom VVS.   

UTVALDA UPPDRAG Ett urval bilder från några av våra uppdrag

VI UTFÖR ALLT INOM BRANSCHEN!

© 2020 BERTILS RÖR AB.

Lång erfarenhet gör att vi vet vad som krävs för att få saker att hända, och ge dig som kund riktiga resultat. Hör gärna av dig.

KONTAKTA OSS

042-36 70 93
info@bertilsror.se

HITTA TILL OSS

Gamla Södåkravägen 11,
263 92 Jonstorp